Diensten

 

* De vermelde prijzen gelden per dienst voor objecten tot 250 m2 en zijn excl. 21% btw. Wijzigingen voorbehouden. Voor objecten groter dan 250 m2 of pakketprijzen neemt u vrijblijvend contact op.

 

Contact

€ 125,- *

(360 graden) Fotografie

Fotografie is als het ware de fundering. Het vormt de eerste indruk. Een realistisch beeld is dus belangrijk zodat de kijker geen tegenvallende indruk krijgt tijdens de bezichtiging.

Tegen een kleine meerprijs kunt u kiezen voor 360 graden foto’s. Hierbij ‘staat’ de kijker midden in de ruimte en kan zo letterlijk rond kijken en een goede indruk opdoen.

Alle foto’s worden bewerkt en geleverd in HDR kwaliteit. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat de gehele foto correct belicht is.

€ 100,- *

Videografie

Met videografie geeft u een indruk van de sfeer en het karakter van de woning, het BOG of bedrijf. De kijker zweeft als het ware door de ruimte tijdens de virtuele rondleiding.

De video wordt geleverd in 4K resolutie, ondersteund met muziek en desgewenst gepersonaliseerd met uw logo en eventueel het adres.

Wilt u geen video missen? Abonneer u dan op het YouTube kanaal.

€ 75,- *

NEN 2580 Meetrapport

Het NEN 2580 meetrapport wordt opgesteld volgens de BBMI. Deze branchebrede meetinstructie is vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, VNG, NRVT en de Waarderingskamer. De meetinstructies zijn gebaseerd op NEN 2580.

In het meetrapport staat een gedetailleerde meetstaat, waarbij de gebruiksoppervlaktes en inhoud verdeeld zijn weergegeven. Ook worden de plattegronden weergegeven.

€ 75,- *

Plattegronden

De indeling, afmetingen en eventuele verdiepingen in één oogopslag. De plattegronden worden zowel in 2D als in 3D correct getekend. Dit kan n.a.v. de inmeting voor het NEN 2580 meetrapport of een door u aangeleverde bouwtekening. Vervolgens worden ze geleverd in een FML bestand en JPG-formaat.

Door het inteken van meubels komen de plattegronden meer tot leven. U kunt kiezen uit drie woonstijlen: Scandinavisch, industrieel of basic.

€ 75,- per stuk en € 150,- voor 3 stuks *

Impressies

Gedateerde, leegstaande of casco woning? Veel potentiële kopers en huurders kijken er lastig doorheen, maar met impressies laat u eenvoudig de mogelijkheden zien.

Een impressie is een digitale restyling. Deze wordt op basis van een plattegrond gemaakt.

U kunt kiezen uit drie woonstijlen: Scandinavisch, industrieel of basic. Deze woonstijlen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de huidige woontrends.

€ 75,- per uur *

Verkoopstyling

De presentatie is een belangrijke factor voor de verkoop of verhuur. Een goed gestijlde en opgeruimde woning of BOG ziet er veel aantrekkelijker uit. Ook vergroot het de kans op een snellere verkoop of verhuur tegen de juiste prijs.

Door het (her)inrichten van de aanwezige meubels wordt de woning of het BOG verkoop- of verhuurklaar gemaakt om zo optimaal gepresenteerd te worden voor een breed publiek.

Verkoopstyling is ook geschikt voor bezichtigingen of open huizen dag.

€ 35,- *

Omschrijvingen

Goede omschrijvingen versterken de beeldvorming. Het doel is de interesse te wekken zodat een potentiële koper of huurder over gaat tot actie: het bezichtigen van de woning of het BOG.

De omschrijvingen zijn uitnodigend, kort en krachtig. Maar tevens informatief, objectief en overzichtelijk. Daardoor zijn ze prettig om te lezen en prikkelen ze de kijker om verder te lezen. Ze kunnen geschreven worden voor zowel de verkoop of verhuur van de woning of het BOG.

€ 0,- *

Funda Mediadesk

Als geregistreerd partner van Funda Mediadesk is Staetement erkend medialeverancier. Na uw akkoord kunnen de 360 graden foto’s, video en plattegronden voor u klaargezet worden. Hiervoor is geen Tiara code nodig, behalve als het object reeds is aangemeld.

Bespaar tijd en maak gebruik van deze gratis service.

Info

TEL: +316 31 33 80 05
KvK: 67653855

Bekijk de GRATIS brochure ‘Hoe presenteer ik mijn woning?’ met een handige checklist om uw woning klaar te maken voordat de fotograaf langs komt!

Contact

Wilt u een offerte aanvragen, een afspraak maken of heeft u wellicht overige vragen? Laat het via onderstaand formulier weten.

* VERPLICHT VELD