Meetinstructie

Een jaar Staetement

Het jaar loopt op zijn einde, het jaar waarin Staetement van start ging. Op 1 januari 2017 om 0.00 uur toen de kurken knalden en het vuurwerk de lucht in schoot werd de officiële start ingeluid. En er is veel gebeurd in dat eerste jaar.

De Facebook pagina bestond pas net een paar dagen, maar er werd hard gewerkt aan een website die niet veel later gelanceerd werd: www.staetement.nl

In het totale pakket werden toen nog slechts 5 diensten aangeboden namelijk vastgoedfotografie, 360 graden fotografie, NEN 2580 meting, 2D/3D plattegronden en verkoopstyling. Het schrijven van omschrijvingen die de beeldvorming versterken, het klaarzetten van de media op Funda via de Mediadesk en videografie waarin de kijker als het ware door de ruimte zweeft, zijn daarbij gekomen. Daardoor is het totale pakket dus uitgebreid naar maar liefst 8 diensten!

Regelmatig is er informatie in het nieuwsoverzicht en op de Facebook pagina verschenen over actuele onderwerpen. Tevens is er een YouTube kanaal geopend waarop de video’s te volgen zijn.

De brochure ‘Uw woning klaar maken’ kwam online. In deze gratis brochure staan handige tips over het klaar maken van uw woning voor de fotoreportage of bezichtigingen.

Inmiddels heeft Staetement diverse uiteenlopende opdrachten met veel plezier mogen doen. Van ingerichte woningen tot al leeg staande woningen of recent gerenoveerde woningen. Van slechts nog een kavel tot volledige vakantiewoningen. En van verfgrossier tot praktijkruimtes.

Door het volgen van diverse cursussen en workshops alsmede het bijhouden van de actuele trends en info is Staetement helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Zij hoopt zich volgend jaar net zo door te blijven ontwikkelen als dit 1e jaar.

Tot slot wenst Staetement u hele fijne feestdagen en de beste wensen voor een flitsend nieuwjaar! Dat er maar weer veel woningen, BOG en bedrijven op de gevoelige plaat vastgelegd mogen worden.

 

2017 was een mooi jaar, tot ziens in 2018!