Info

Info

Goede visualisaties zijn essentieel. Niet alleen voor de verkoop of verhuur, maar ook voor marketingdoeleinden. Bedrijven, makelaars en particulieren kiezen niet voor niets steeds vaker voor het inhuren van een fotograaf. De kosten betalen zich dubbel en dwars terug. Een kleine investering geeft een grotere kans op snelle verkoop of verhuur dan een verlaging van de vraag- of huurprijs. Tevens geeft het een waardevol visitekaartje af van uw bedrijf.

Staetement biedt u een compleet dienstenpakket. Dit pakket bestaat uit een hoogwaardige fotoreportage, 360 graden fotografie, videografie, omschrijvingen, NEN 2580 meetrapport, 2D en 3D plattegronden, verkoopstyling en Funda Mediadesk.

 

Wist u dat:

Het afnemen vameerdere diensten zorgt voor een hogere ranking op Funda? 

Woningen en bedrijven met een uitgebreide visualisatie intensiever en langer worden bekeken?

 

Staetement richt zich niet alleen op de particuliere klant of makelaar, maar ook op de zakelijke markt denkend aan verhuur of marketing van recreatieparken, hotels, B&B, bedrijven en kantoor- of winkelpanden.

U kunt tevens bij Staetement terecht als uw woning of bedrijfspand al te koop of te huur staat, maar u een nieuwe visualisatie wenst. Bijv. na een verbouwing of (her)styling.

Wilt u meer info? Neem dan vrijblijvend contact op!