Wellness

Van kavel tot wellness

Een eigen huis of een bedrijf bouwen is een uitdaging en vraagt om veel geduld. Het gehele proces bestaat uit diverse fases. Van het uitzoeken van een geschikte kavel, het laten ontwerpen en tekenen van het gebouw door een architect tot het uitzoeken van de diverse bouwmaterialen. En na aanvraag van de benodigde vergunningen start de bouw. Ook de bouw bestaat weer uit diverse fases. De fundering, de muren, het dak en aanleg van elektra en sanitair. Vervolgens uiteraard de aankleding binnen met vloeren, wandbekleding en meubels.

Staetement gaat de volledige bouw per fase in beeld brengen voor Beyond Reality Wellness. Op een prachtige kavel in Rhoon laat Beyond Reality Wellness een woning bouwen met daaraan een bedrijfspand. Hierin zal een luxe loft met overnachtingsmogelijkheid en wellness gerealiseerd worden.

Onlangs mocht Staetement al een kijkje nemen op deze schitterende locatie en de kavel vanuit het beginstadium fotograferen. De start van de bouw staat gepland na de zomer. Wanneer er een update is kunt u die hier vinden.

Impressie